Rundar av våren
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

ESCAPAT MAGAZINE

Uppdaterad 2021-09-12
Publicerad 2019-05-26 i blogg
Brunos blogg
Vinbondens blogg
Escapat open

Rundar av våren

Rundar av våren
Nu var det ett tag sedan jag blogga. Anledningen till det är helt enkelt att jag inte har hunnit.
Vi har sedan senast vi uppdaterade er lyckats öppna en negociant (bolag som får sälja egna och andra gårdars viner) i Frankrike så att vi kan utöka sortimentet. Vi har även nyligen byggt klar vår nya abonnemangstjänst där valen ökar i abonnemangsinnheåll och möjligheten att välja valfritt vilka månader man vill ha leverans, kolla gärna här Vinabonnemang från Escapat →
Rundar av våren
Mässan Vin & deli i Uppsala.
I mars ställde vi ut på vin & deli i Uppsala. Jag lyckades inte vara på plats men mina två söner Pontus & Christian ställde ut tillsammans med en gammal vän Jan-Olov. En lyckad mässa med mycket positiv feedback. Numero Six var mässans höjdpunkt folk stod på kö för att smaka. Dessvärre tog dem medtagna flaskorna slut redan efter halva mässan. Här kan du köpa Numero Six →
Månaden därpå var det dags för en liten turne i mellansverige. Först ut Hjo. Tillsammans med Peter Lundstedt ägare till Eira pavilliongen anordnades en tvådagars vinprovning med många härliga människor från trakten. Dagen därpå gick bilen vidare ner till den stora tvådagars vinmässan i Göteborg. Även där dök min vapendragare Jan-Olov upp tillsammans med sin Fru Britt och tillsammans med dessa två underbara vänner så gjorde vi Escapats vinmonter på mässan till en succé.
Rundar av våren
Vinprovning på Kristinehovs malmgård.
Därefter var det dags att ställa in siktet på Kristinheovs Malmgård där höll vi sotimentsprovningar med massor av nya och gamla deltagare, hur kul som helst! Det är alltid lika häftigt att så många vill komma och prova våra viner. Som en liten guldkant på Kristinehovskvällarna hade vi flugit upp Jerome (vår ostförsäljare från Carcassonne) som stod och sålde fantastiska ostar direkt från Frankrike.
Escapat Open 2019 spelas sedvanligt på banan Golf de Carcassonne.
Nu pågår Escapat Open. För 3:e året i rad lirar vi en 3:dagars golfturnering i Carcassonne. Håll koll på Facebook där vi uppdaterar om hur det går. Nu måste jag släppa bloggskrivandet och ge mig ut och lira.
Video - Rundar av våren
Vinbonde
Bruno Ohlzon