Tillverka eget vin
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,7 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

Tillverka vin på Escapat

Från 255:- per flaska

Hos oss har ni möjlighet att tillsammans med era vänner skapa ett minne för livet. Vi tar er med på vinets fantatiska resa. Det hårda men givande jobbet under skörden, förädlingen i vinkällaren, provsmakningen och slutligen buteljering.
Välkommen till en spännande och intressant upplevelse med många kulturhistoriska och gastronomiska inslag. Vår generella vinfilosofi är att framställa fruktdrivna och mjuka viner med en generös koncentration och en hyfsat direkt tillgänglighet. Vi har ny toppmodern utrustning och en blandning av traditionella ekfat med både franska och amerikanska ursprung. Varje år slipar vi på detaljer för att optimera slutprodukten mot att bli så högkvalitativ som möjligt.

Praktiskt, hur går det till?
  1. Skicka er förfrågan via email till info@escapat.com
  2. Vi går tillsammans igenom de grundläggande momenten i vintillverkning och bestämmer kvantitet samt i vilket moment av vintillverkningen ni vill vara med i.
  3. Ni är med i något av följande moment, plockning, pressning, blandning alternativt buteljereing.
  4. Vinet levereras efter ca 8-18 månader fraktfritt hem till er adress i Sverige (vi betalar alkoholskatten och momsen).
  5. Ni beställer egna framside-etiketter av externt tryckeri.
Betalning
Görs i samband med bokning. Antingen via Klarna eller förskottsfaktura (med eventuellt avdrag helt eller delvis mot presentkort).

Volymer
Minsta volym är 120 flaskor du är då en del av en större batch. Det är också möjligt att göra en egen batch på en tunna om 300 flaskor.

Pris
Vitt och Rosé
Från ca 255:- per flaska

Rött vin
Från ca 275:- per flaska

Priset varierar beroende på många olika faktorer. Exempelvis val av druva, flaska, kork, ekfat e.t.c. I priset ni får av oss ingår transport hem till din dörr, svensk alkoholskatt och moms. Framside-etikett ingår ej i priset. Ni beställer egna av externt tryckeri.

Tillverkningstid
Beroende på vilket typ av vin vi tillverkar så tar det oss mellan ca 8-18 månader.

Värt att veta
Det krävs tusen beslut för att göra ett vin. Lugn gott folk! Vi tar de flesta besluten åt er. Det finns endast ett begränsat antal platser varje år, så vänta inte om ni vill försäkra er om att göra ert eget vin.

Kontakt och offert
info@escapat.com