Tillverka eget vin
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

Vinbonde för en dag

1700:- per person

Hos oss har ni möjlighet att tillsammans med era vänner skapa ett minne för livet. Vi tar er med på vinets fantastiska resa. Det krävande men givande arbetet under skörden, förädlingen i vinkällaren, provsmakningen och slutligen buteljering.
Välkommen till en spännande och intressant upplevelse med många kulturhistoriska och gastronomiska inslag. Vår generella vinfilosofi är att framställa fruktdrivna och mjuka viner med en generös koncentration och en hyfsat direkt tillgänglighet. Vi har ny toppmodern utrustning och en blandning av traditionella ekfat med både franska och amerikanska ursprung. Varje år slipar vi på detaljer för att optimera slutprodukten mot att bli så högkvalitativ som möjligt.

Vinbonde för en dag

Du kommer att spendera dagen från morgon till kväll med teamet på Escapat, dagsschemat är enligt följande:
09:00 - Beroende på säsong kommer vi att utföra uppgifter som att rensa rotskott och ogräs, beskära och binda grenar, lyfta käppar och binda in lövverk, handskörd. Allt kommer att göras tillsammans med oss på vingården.
10:30 - Liten paus med fika och avec.
11:30 - Vi besöker vinkällaren för mer information om processen.
13:00 - Lunch: en kall buffé med regionala specialiteter.
16:00 - Vinprovning kommer att stå i fokus, visa upp våra viner, lagringstider, druvor blandningar och gårdens egen olivolja.
19:00 - Middag.

Pris
1700:- /per person

Betalning
Görs i samband med bokning

Köpa vinet
När vinet som ni vart med att tillverka är färdigt (inom ca 8-18 månader), så har ni möjligheten att köpa dessa. I priset per flaska ingår transport hem till din dörr, svensk alkoholskatt och moms. Minsta beställning är 6 flaskor, vill ni beställa fler flaskor så behöver den total andelen flaskor vara delbart med 6.

Pris per flaska
Vitt och Rosé
Från 255:-

Rött vin
Från 275:-

Egen batch
Utöver eventet vinbonde för en dag så erbjuder vi även möjligheten att göra en egen batch. Det kan vara större beställningar till exempelvis restauranger, företag eller grupper som önskar blanda eller vara med i någon process och få en egen label. Möjligheterna är många! Kontakta oss för mer info och offert info@escapat.com