Sommarstatus
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

ESCAPAT MAGAZINE

Uppdaterad 2021-09-12
Publicerad 2019-08-16 i blogg
Brunos blogg
Vinbondens blogg
Sommar

Sommarstatus

Sommarstatus
Hur har sommaren varit? Vi har haft en torr och varm sommar men efter några väderincidenter så tycker jag att det har flutit på bra, det skulle vara trevligt med ett lätt sommarregn på 20-40 mm under augusti.
Vi tappade lite skörd under hagelstormen i början av sommaren men det ser än så länge helt ok ut. Håll tummarna tillsammans med oss, att vi kommer i mål snyggt och fint! Vi återkommer löpande med mer information när det närmar sig. Nu börjar nyplanteringarna komma och några stockar levererar bra med druvor till skörden 2019. Allt måste handplockas för att inte skada de späda rankorna. Under året har vi handvattnat delar av de nyplanterade fälten men det flesta har satt sig med lite djupare rötter och klarar sig själva.
Arbetet på fältet har i år blivit effektivare än tidigare, vi använder delvis dubbla verktyg på traktorn vilket förbättra kvalitén i vingården, ekonomin och resultatet. Försäljningen rullar på och vi jobbar mot våra budgetmål. Escapat Magazine är en tidning som vi har startat med många nya följare som är intresserade av mat, vin och kultur från södra Frankrike.
Arbete med att kliva upp ett snäpp på vår vinresa fortsätter och kvalitén förbättras konstant. Årets buteljering av prestigeviner är i topp med mycket beröm från externa personer. Hoppas ni också gillar vår inriktning med lågt restsocker, inga industriviner, hög vinidentitet med ett tydligt ursprung. Du vet vad du får när du köper från Escapat.
Hundarna? Ja ni som följer oss på nätet såg att Ice hamnade under bilen, krossad nosen och käke. Efter operation, metallplattor, annat smått och gott är han nu tillbaka vilken kämpe. Det trodde jag aldrig när jag drog bort han från bilen. Bella är som vanligt vår egensinnig drottning på gården som älskar att bli klappad av våra gäster.
Video - Sommarstatus
Vinbonde
Bruno Ohlzon