Snart skörd
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

ESCAPAT MAGAZINE

Uppdaterad 2021-09-12
Publicerad 2018-09-06 i blogg
Vinblogg
Brunos blogg
Skörda vindruvor

Snart skörd

Snart skörd
Bonjour! Den senaste tiden har stora delar av arbetet på gården fokuserats på den stundande skörden.
Hela atomsfären kan jämföras med lugnet före stormen. En uppvärmning inför en stormatch i hockey precis innan man ska ut på rinken. Hur kommer det att gå? Överlag ser kvalitén och volymen bra ut. Cabernet Sauvignon kan få ett riktigt dunderår likaså Chardonnay och de gamla stockarna av Carignan återhämtar sig enormt bra.
Det är också nu trycket är som störst nere på gården. Vi räknar med att ca 200 personer kommer på besök de kommande veckorna. Uppdelade i grupper kommer de nu att skörda sin egen ranson av druvor, det som senare kommer bli gruppens egna vin. Vill ni läsa mer om att "Göra eget vin på gården" följ länk Tillverka eget vin →.
Snart skörd
Det gemensamma intrycket att vi har riktigt roligt när vi går och plockar ute på fälten. En härlig upplevelseresa som toppas av en flaska som slutprodukt. En flaska som de kan öppna under många år framåt och därigenom återuppleva historien igen. Snart kommer de röda vinerna hem till dörren till förväntansfyllda vinbönder från skörden 2017 och förutsättningarna för 2018 ser minst lika bra ut som tidigare år.
Här skapar besökarna ett minne för livet. Grupper som kommer och gör sitt eget vin är en genre där efterfrågan ständigt ökar och bokningar för 2019 har redan börjat trilla in. Kul!
Vinprovning
Sista helgen i oktober får ni verkligen inte missa skördefesten på Kristinehovs Malmgård. Domaine Escapat med vänner bjuder in till två underbara kvällar där ni kommer stifta bekanskapen med nya viner, goda ostar och franska delikatesser.
Abiento
Bruno
Vinbonde
Bruno Ohlzon