Escapat Numero Six Blanc
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Beräknat leveransdatum till din dörr: 12 juni.
Fri frakt!
Din varukorg


Välj kategori

Escapat Numero Six Blanc

-:189:-
SLUTSÅLD!
Numeros Six Blanc är en elegant blend av Grenache Blanc och Viognier, två framstående druvsorter som ofta kombineras i södra Rhône-dalen och i Languedoc-Roussillon.

Vi befinner oss i det anrika området Minervois, känt för att producera världsklassviner med hjälp av Grenache Blanc och Viognier.

Grenache Blanc ger vinet en hög syra och lockande smaker av citrus, saftiga gröna äpplen och vita blommor. Denna druvsort tillför även en subtil kryddighet av anis och kummin, som ger vinet en spännande dimension.

Viognier bidrar till den fruktiga profilen av vinet med sina toner av citrus och tropiska frukter. Smaken är både frisk och förtrollande, med en härligt subtil kryddighet som kompletterar helhetsupplevelsen.

Numeros Six Blanc är perfekt att avnjuta till en mångfald av rätter. Prova att para ihop det med grillad vit fisk för att framhäva vinets citrustoner och komplettera dess fruktighet. Det passar också utmärkt till olika skaldjursrätter, särskilt hummer, där vinets fruktighet balanseras elegant med havets delikata smaker.

För att servera detta vin på bästa sätt rekommenderar vi att kyla det till en temperatur mellan 10-12°C för att framhäva dess friska karaktär och smakrikedom.

Låt Numeros Six Blanc förföra dina smaklökar med dess fruktiga citrus- och tropiska fruktnoter, subtila kryddighet och långvariga eftersmak. Det är ett vitt vin som passar utmärkt för att skapa minnesvärda stunder vid bordet.