Cuvée Gullmarsstrand
Google 4,9 Google betyg | Facebook 5,0 Facebook betyg | Trustpilot 4,9 Trustpilot betyg
Språk svenska Språk engelska Langue franska

Beräknat leveransdatum till din dörr: 15 augusti.
Fri frakt!
Din varukorg


Välj kategori

Cuvée Gullmarsstrand

Gullmarsstrand & den franska vingården Escapat

En sval novemberkväll år 2023 fanns jag vid mitt köksbord, vaggad av tankar och drömmar medan jag svepte genom min mobil. Då dök den upp – en lockande reklam för Escapat, den franska vingården vars namn bär löftet om äventyr och passion. Det var som att en gnista tändes och väckte till liv en lång förträngd strävan inom mig; att skapa det perfekta vinet för Gullmarsstrand. Pandemin hade försenat vår resa, men den hade aldrig förlorat sin gnista.

Med en stark drivkraft och en oförlåtlig vilja att omvandla drömmen till verklighet, knöt jag kontakter med Escapat, kända för sina viner och hängivenhet. Efter givande samtal blev det möjligt. Men innan vi kunde sätta spaden i marken och bestämma datum, behövde jag hitta en lokal leverantör som kunde ta emot vårt vin. Trots utmaningarna, höll jag fast vid tron att ingen bergstopp var för hög att bestiga, och efter möda och besvär fann jag äntligen en lösning.

Med den pusselbiten på plats, bokade jag min biljett till Frankrike. På plats kastade vi oss omedelbart in i arbetet, utforskade varje hörn i Caven och fann snabbt några favoriter. Morgonen därpå mötte vi Berta Torres, Escapats oenolog som har arbetat på Escapat i 12 år och det hon inte kan om Escapats viner, ja ni förstår själva, Tillsammans började vi skapa. Med våra favoriter som leddtrådar navigerade vi genom en virvelvind av smaker, och till sist stod vi där med vår slutliga blend – en fantastisk fusion av min passion och Escapats expertis

Resten är en berättelse som jag bär med mig som en skatt genom livet. De dagar jag spenderade där, omgiven av Escapats gästfrihet och förtrollande atmosfär, var fullkomligt fantastiska och kommer alltid att leva kvar i mitt hjärta.

Från djupet av min själ vill jag tacka alla som hjälpt till och gjort den här resan oförglömlig.

Nu kör vi, och med glädje och förväntan välkomnar jag er alla att avnjuta vårt egna vin och passande måltider under fina stunder på Gullmarsstrand!

Med värme och passion,

Sabina Sandberg
Restaurangchef
Gullmarsstrand Hotell