Google 4,9 Google betyg | Facebook 4,8 Facebook betyg | Trustpilot 4,6 Trustpilot betyg
Kvalitetsviner, boende, upplevelser och mycket mer
Din varukorg

Tillverka eget vin

Från 235:- per flaska

Hos oss har ni möjlighet att tillsammans med era vänner skapa ett minne för livet. Vi tar er med på vinets fantatiska resa. Det hårda men givande jobbet under skörden, förädlingen i vinkällaren och slutligen provsmakningen.
Välkommen till en spännande och intressant upplevelse med många kulturhistoriska och gastronomiska inslag. Vår generella vinfilosofi är att framställa fruktdrivna och mjuka viner med en generös koncentration och en hyfsat direkt tillgänglighet. Vi har ny toppmodern utrustning och en blandning av traditionella ekfat med både franska och amerikanska ursprung. Varje år slipar vi på detaljer för att optimera slutprodukten mot att bli så högkvalitativ som möjligt.

Praktiskt, hur går det till?
  1. Skicka er förfrågan via email till info@escapat.com
  2. Vi går tillsammans igenom de grundläggande momenten i vintillverkning och bestämmer kvantitet samt i vilket moment av vintillverkningen ni vill vara med i.
  3. Ni är med i något av följande moment, plockning, pressning, blandning alternativt buteljereing.
  4. Vinet levereras efter ca 8-18 månader fraktfritt hem till er adress i Sverige (vi betalar alkoholskatten och momsen).
  5. Ni beställer egna framside-etiketter. Förslagsvis från Tryckorit AB, se mer info nedan.
Betalning
Görs i samband med bokning. Antingen via Klarna eller förskottsfaktura (med eventuellt avdrag helt eller delvis mot presentkort).

Volymer
Minsta volym är 60 flaskor, vid större grupper går det bra att beställa ett eget fat om 300 flaskor eller uppåt.

Pris
Vitt och Rosé
Från 235:- per flaska

Rött vin
Från 250:- per flaska

Priset varierar beroende på många olika faktorer. Exempelvis val av druva, flaska, kork, ekfat e.t.c. I priset ni får av oss ingår transport hem till din dörr, svensk alkoholskatt och moms. Det går även bra att få en personlig etikett med er egen design till självkostnadspris. Dessa beställs och betalas separat via Trykorit AB - info@tryckorit.se.

Tillverkningstid
Beroende på vilket typ av vin vi tillverkar så tar det oss mellan ca 8-18 månader.

Värt att veta
Det krävs tusen beslut för att göra ett vin. Lugn gott folk! Vi tar de flesta besluten åt er. Det finns endast ett begränsat antal platser varje år, så vänta inte om ni vill försäkra er om att göra ert eget vin.

Kontakt och offert
info@escapat.com